Inscriptionare autocolante


Avand in dotare un cutter - plotter performant Puma-Jaguar II cu latime de 1000 mm, putem realiza orice fel de inscriptionari, utilizand numai folie ORACAL proiectata pentru a fi folosita atat pentru aplicatii de interior cat si exterior pentur o perioada de timp scurta pana la lunga.
Foliile utilizate ORACAL asigura o buna garantie pentru produsele pe care le realizam.

In functie de suportul pe care doriti sa realizati inscriptionarea si durata de timp pentru care doriti sa fie valabila aplicatia, va putem sugera ce fel de produs finit va este indicat si la ce pret, conform specificatiilor companiei pe care o reprezentati.


Garantia pe care o putem acorda variaza de la 12-48 luni in functie de tipul de autocolant si durata de timp pentru care doriti sa fie transmis mesajul publicitar.


Bannere


Confectionate din polyplan cu insertie de carbon (nu permite trecerea luminii dintr-o parte in cealalta si au o rezistenta deosebita la factori mecanici), banerele pot fi manufacturate in mai multe variante dintre care amintim:

  1. aplicare autocolant din seria ORACAL 451 special recomandat pentru suport flexibil si fix cu o garantie minima de 3 ani in exterior;
  2. inscriptionare policromie pe o singura sau dubla fata direct pe polyplan.
- Garantia este de 12 luni

Reclame luminoase


Reclamele luminoase se pot confectiona in mai multe variante dar cele mai des intalnite (avand raportul pret/calitate excelent) sunt cele modelate din polyplan backlit tensionat pe cadru metalic sau styplex cu laterale din plastic. Indiferent de variantele prin care au fost executate, reclamele luminoase pot fi inscriptionate in mai multe moduri:

  1. aplicare cu autocolant ORACAL 8500 special pentru firme si reclame luminoase, acolo unde se doreste obtinerea de efecte spectaculoase si unde se cere perfectiune;
  2. aplicare prin policromie - imprimata dubla-fata direct pe polyplan - sau imprimat pe autocolant si apoi transferata pe suportul luminos;
  3. cu litere volumetrice din polistiren extrudat si expandat
    (opace) distantate de suportul luminos sau atasate direct pe acest suport.
Numarul mare de tuburi cu care sunt prevazute (peste 396 w/ pe o suprafata de 1,5 mp) fac ca firmele luminoase realizate de noi sa fie deosebite in ceea ce priveste iluminarea, inscriptionarea si modul de executie.

- Garantia este de 24 luni
- Postgarantie 50 luni

Litere volumetrice


Confectionate din polyplan tensionat pe cadru metalic, panourile publicitare cu litere volumetrice se pot realiza in diferite moduri:

  1. realizate cu autocolant din seria ORACAL 451 banner film peste care se adauga literele volumetrice;
  2. aplicare de autocolant realixat prin policromie peste care se aplica literele volumetrice din polistiren extrudat sau imprimare direct pe polyplan;
  3. cu litere volumetrice direct atasate pe suportul de polyplan.
Optional se poate adauga si un sistem de iluminare special construit ce are in componenta tuburi neon.

- Garantia este de 36 luni
- Postgarantia este de 50 luni